Consulten alleen volgens afspraak!

De consulten vinden plaats op werkdagen, van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. In de avonduren is bij uitzondering mogelijk na overleg.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.30 uur. Mocht ik niet opnemen, kunt u graag een bericht inspreken op het antwoordapparaat, ik ga u dan zo spoedig mogelijk terug bellen.

De praktijk is helaas niet goed toegankelijk voor invaliden. Bent u slecht ter been, dan kunnen we kijken of er eventueel een thuisbehandeling mogelijk is, alleen in overleg. Bij een thuisbehandeling gelden dezelfde tarieven plus een vergoeding voor de reiskosten. De tarieven zijn vrijgesteld van B.T.W.

De praktijk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, en er is voldoende parkeergelegenheid aan het praktijkadres of in de buurt.

Er is een wachtruimte  aanwezig.

 

Zonnediamant

 

Bij verhindering of het verplaatsen van een consult, gelieve 24 uur voor de geplande afspraak te annuleren.

Dit graag alléén telefonisch en niet per mail! Wij kunnen dan de voor U gereserveerde tijd nog invullen met een andere cliënt.

Bij een niet tijdig afgezegde of vergeten afspraak, zijn we helaas genoodzaakt de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.