asyra afbeelding ASYRA PRO SYSTEEM

Een nieuwe dimensie op het gebied van digitale Homeopathie. De technologie van het Asyra PRO systeem heeft zich al bewezen in het gebruik door artsen, natuurgeneeskundigen, tandartsen, voedingsdeskundigen en andere gezondheidstherapeuten. Het is een compleet nieuwe methode die een extra dimensie toe voegt aan gezondheidsanalyse en behandelmogelijkheden. Het Asyra PRO systeem is een mijlpaal in het onderzoek en de ontwikkelingen op het gebied van Bio Fotonen Resonantie. Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk om cliënten te kunnen meten zonder bias van de therapeut.

Het Asyra Pro systeem wordt wereldwijd gebruikt en is continu onderhevig aan een proces van verbetering en maandelijks wordt het systeem geupdatet.

 

SCREENING CAPACITEIT

Met de inbouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in het hele lichaam weer kunnen herstellen. Er kunnen ook individuele testen worden gedaan op onder andere bacteriën, schimmels, parasieten, virussen, nosoden, Candida, Lyme, voeding intoleranties, allergieën, toxines, hormonen, wervelkolom, vitamines en mineralen, vetzuren etc…….. en dat is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. De metingen kunnen verstoringen op verschillende niveaus aantonen: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, structueel en biochemisch.  De gerangschikte testresultaten helpen mij als therapeut om het juiste behandelplan voor de cliënt te ontwikkelen.

 

HOE WERKT HET ASYRA PRO SYSTEEM

Onze gezondheid wordt bepaald door processen in het menselijk lichaam die in balans zouden moeten zijn. Als dat niet het geval is kunnen wij eerder ziek worden. Het Asyra PRO systeem kan in dit proces een belangrijke rol spelen, als eerste door een meting ( screening ) te doen van alle organen en systemen in het lichaam. Vervolgens wordt er met de ‘Comprehensive analysis’  ( dit is een test die de eventuele aanwezigheid van 72 verschillende oorzaakcategorieën in kaart brengt ) in de software databank gezocht wat er nodig is om de organen, die uit balans zijn geraakt, weer in balans te brengen. Het Asyra PRO  systeem zoekt volautomatisch of er bijvoorbeeld sprake is van een dysbiose, toxines, meridiaan storing, geopatische belasting enz……. en geeft de causale oorzaak van de klachten weer. De balancerende frequenties worden dan via de Asyra console naar het lichaam van de cliënt gestuurd en daarna wordt gemeten of dit voldoende was ( pre – en post test ).

Vervolgens kunnen er nog vele testen / protocollen worden toegepast al naar gelang de resultaten en de inzichten van de therapeut. Aan de hand van deze metingen wordt ook bepaald welke oorzaken als eerste behandeld moeten worden om het lichaam in staat te stellen weer in balans te komen.

Vervolgens wordt bepaald welke therapiemiddelen de aangetoonde oorzaken effectief kunnen bestrijden, en tevens, zoals reeds hierboven al staat aangegeven, met welke oorzaak het beste als eerste begonnen kan worden voor het snelst en meest bestendige behandelresultaat.

In de loop van een aantal opvolgende consulten worden op deze wijze de aanwezige oorzaken opgeruimd en kan het lichaam in veel gevallen de klachten gaan herstellen. De frequenties die aldus gevonden zijn kunnen in een individuele homeopatische verdunning in een vloeistof ( en/of laserpen ) worden ingeprent. De testresultaten tonen de therapeut  / arts de mogelijkheid om het juiste behandelplan voor de cliënt te ontwikkelen.

Therapeuten / artsen van alle disiplines kunnen dit gebruiken als een op zich zelf staande behandeling of als onderdeel van een breder holistisch behandelprogramma. De klinische resultaten die bereikt worden met het Asyra PRO systeem spreken voor zichzelf.

 

KLINISCHE TOEPASSINGEN

Het Asyra PRO systeem kan gebruikt worden om verschillende behandel methoden te vinden en toe te passen die de gezondheid verbeteren, zoals:

 • Opsporen van de causale oorzaak
 • Zoeken naar onbalans in het lichaam veroorzaakt door: bacteriën, schimmels, parasieten, dysbiose in de darmen, metabole  verstoring,  vaccinatie belastingen, milieu gevoeligheid, voeding intoleranties ( grootste voedingsdatabank ter wereld ) etc………
 • Zoeken naar tekorten aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en vetzuren
 • Zoeken naar de fysieke oorzaken, zoals bijvoorbeeld een scheefstand van de wervels
 • Problemen met het gebit en tandmateriaal
 • Hormoonspiegels
 • Allergieën opsporen
 • Toxines en Nosodes
 • Homeopatische middelen
 • Bloesems / remedies / emoties
 • Schüssler celzouten
 • Het meten van supplementen / producten / stoffen etc…… op de testplaat
 • Etc…………..