1 2 3 4

"Ilse Piepers - Praktijk voor natuurgeneeskunde"

.

Welkom

Hartelijk welkom op de site van Ilse Piepers Praktijk voor natuurgeneeskunde. Op deze website kunt u informatie vinden over de praktijk, werkwijze en behandelmethoden.

Zijn lichaam, geest en ziel in balans dan voelt de mens zich vitaal, levensluchtig en ontspannen. Raakt die balans door een bepaalde oorzaak verstoord, kunnen er allerlei klachten optreden. In de natuurgeneeskunde staat het herstellen van die balans centraal. Als natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut ben ik een consequent beoefenaar van de

Natuurgeneeskunde

De natuurgeneeskunde is een autonome geneeskunde die werkt vanuit een aantal belangrijke basisprincipes die terug gaan tot Hippocrates nl:

 

michelangelo

•  Behandel de zieke in plaats van de ziekte.

•  Stimuleer de zelfgenezende kracht die in ieder mens aanwezig is.

•  Individualiseer de ziekte, en maak gebruik van natuurlijke middelen en de multi therapeutische aanpak met      de risico-arme therapieën.

Behandelmethoden

Alles bestaat uit trilling!!

Overal in de natuur komen ze voor, zowel grote zoals aardbevingen en kleine, de atoomtrillingen. Zo ook het menselijk lichaam die verschillende trillingen uitzendt: cellen, weefsels en organen hebben elk hun specifieke trillingen.

Deze afzonderlijke trillingen staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar wederkerig. Tezamen vormen ze het totaaltrillingenspectrum van de patiënt, het individuele trillingenbeeld. 

Ilse Piepers Praktijk voor natuurgeneeskunde